Kas jāizdara, lai policija izsistu automašīnas logu?

tautaruna.lv 5.novembris 2022, 21:30
 
pixabay.com
Vai neesoša OCTA polise ir arguments, lai policija izsistu automašīnas logu? Varbūt arguments ir nepakļaušanās policijas prasībām?

Neviennozīmīgi vērtējama Pietiek.com publicētā informācija: „Autovadītājs ar savu auto, kuram nebija iegādāta OCTA, bija devies uz veikalu. Atceļā viņš pamanīja, ka automašīnai seko policijas spēkrats. Piestājis pie savas mājas, viņš apstājās, un pie viņa pienāca policijas darbinieki. Tā kā viņš atteicās atvērt logu un sadarboties ar policiju, tika izsaukti papildspēki, kuri turpināja pārrunu mēģinājumu ar autovadītāju, piedraudot izsist automašīnas stiklu, ja viņš neatvērs auto logu.

Visu notiekošo filmēja kāda sieviete, kas arī mēģināja uzzināt, kā sauc konkrētos policistus un kas viņiem devis pilnvaru bojāt privātīpašumu un pielietot spēku pret personu.

Kā redzams video, policists izsit automašīnas blakussēdētāja logu, atver automašīnas durvis, tikmēr viņa kolēģis izvelk no mašīnas autovadītāju, uzliek viņam rokudzelžus un nogādā policijas autobusā.”

Komentētāji dalās divās pretējās nometnēs: vieni policistus sauc par asinssuņiem, kurus nekavējoties jāatbrīvo no amata pienākumiem. Tāpat policijai tiek veltīta necenzēta leksika, no kuras pieklājīgākais ir: „ments paliek ments!”

Savukārt otra lasītāju daļa atzīmē, ka nepakļaušanās policijai ir pietiekams arguments, lai izsistu auto logu un uzliktu roku dzelžus. Komentētāji argumentēti attaisno policijas rīcību: „Ja policists formā liek autovadītājam (kurš labi apzinās, ka ir pārkāpis likumu) atvērt durvis, bet tas ir tik stulbs, ka to nesaprot (vai negrib saprast) un ļauj sev izgāzt logu, tad tur nekādi likumi nepalīdzēs. Vienīgi rupjš fizisks spēks. Stulbeņiem savādāk nepielec. P.S Necenties man atbildēt, jo tu patiešām esi tik stulbs, ka rodas aizdomas, vai tik neesi tas Siguldas slavenība.” „Malači policisti, pietiek spēlēties ar šiem klauniem, kas saskatījušies krievu video Yootubā par nepakļaušanos policijas darbiniekiem, kur redzēts, ka ārzemēs kāds lec policistiem uz auguma. Malači tikai tā, un vēl tai lielai video filmētājai arī pa d...u vajag, lai nebāž degunu policijas darbinieku darbā.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas