Megana pirmo reizi komentē, kā karalienes nāvi pārdzīvoja princis Harijs

tautaruna.lv 20.oktobris 2022, 17:30
 
Anwar Hussein/SIPA/Scanpix
Vairākas nedēļas pēc karalienes Elizabetes II nāves Saseksas hercogiene Megana Mārkla sniegusi interviju izdevumam "Variety", kurā ne vien pirmo reizi pastāstījusi, kā karalienes nāvi pārdzīvojis princis Harijs, bet arī veltījusi sirsnīgus vārdus aizsaulē aizgājušajai monarhei.

Kā intervijā pastāstījusi Megana Mārkla, tad viņa ir ļoti pateicīga par laiku, ko varējusi pavadīt ar karalieni Elizabeti II. Megana pateikusies par karalienes sniegto siltumu un iespēju viņu iepazīt, raksta "The Sun".

Tāpat Megana neslēpj, ka laiks, kad karaliene devusies mūžībā, bijis ļoti sarežģīts arī viņas vīram. "Harijs, kurš allaž ir optimists norādīja, ka beidzot karaliene atkal ir kopā ar savu vīru Filipu."

"Ir bijis daudz mīlestības un atbalsta. Esmu ļoti pateicīga, ka šajā grūtajā laikā varēju būt kopā ar savu vīru," intervijā medijam norādījusi Megana Mārkla.

Jau vēstīts, ka uz karalienes Elizabetes II bērēm tika uzaicināti vairāk nekā 2000 viesu, tai skaitā simtiem ārvalstu līderu, un Londonas centrā sapulcējās tūkstošiem cilvēku, lai klātienē pieredzēto šo vēsturisko notikumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas