Pasaulē slavens duets publiski pauž apbrīnu par Pugačovas rīcību

tautaruna.lv 21.septembris 2022, 19:30
 
Nora Krevņeva/F64 Photo Agency
Angļu elektroniskās deju mūzikas duets "Pet Shop Boys" mikroblogošanas vietnē twitter pauduši apbrīnu par krievu estrādes zvaigznes Allas Pugačovas rīcību.
"Mēs apbrīnojam leģendārās krievu superzvaigznes Allas Pugačovas, kura ir nosodījusi Vladimira Putina uzsākto karu Ukrainā, drosmi un godīgumu," mikroblogošanas vietnē twitter raksta mūziķi.

Portāls tautaruna.lv jau vēstīja, ka pēc tam, kad parodists un televīzijas raidījumu vadītājs Maksims Galkins, kurš izteicies pret karu Ukrainā, tika iekļauts Krievijas fizisko personu reģistrā, kuras pilda ārvalstu aģenta funkcijas, ar lūgumu iekļaut arī viņu šajā sarakstā pie Krievijas Tieslietu ministrijas vērsusies Galkina sieva Alla Pugačova.

"Aicinājums Krievijas Federācijas Tieslietu ministrijai. Aicinu ierakstīt mani manas mīļās valsts ārvalstu aģentu rindās, jo esmu solidāra ar savu vīru, godīgu, cienīgu un sirsnīgu cilvēku, īstu un neuzpērkamu Krievijas patriotu, kurš savai vēl Tēvzemei ​​labklājību, mierīgu dzīvi, vārda brīvību un mūsu puišu nāves izbeigšanu iluzoru mērķu dēļ, kas padara mūsu valsti par briesmoni un apgrūtina mūsu pilsoņu dzīvi."

Kā ziņots, Galkins iekļauts Krievijas fizisko personu reģistrā, kuras pilda ārvalstu aģenta funkcijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas