Rīgā pa Brīvības ielu staigā divi mazi bērni - bez vecākiem un basām kājām

tautaruna.lv 5.jūlijs 2022, 7:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Kādā daudzbērnu ģimenē Rīgā mazākos bērnus gana pienācīgi nepieskata – ar TV3 raidījumu “Degpunktā” sazinājās sieviete, kura septiņus un divus gadus vecus bērnus satikusi uz ielas un palīdzējusi viņiem nokļūt mājās.

Šonedēļ Gaida mēroja ceļu pa Brīvības ielu un pamanīja divus bērnus, kas basām kājiņām nākam viņai pretīm, līdzi velkot plastmasas rotaļlietas. Sieviete ievēroja, ka abi uz ielas ir vieni paši un viņus nepieskata neviens pieaugušais.

Pieejot klāt un bērnus uzrunājot, Gaida noskaidroja, ka lielākajai meitenei ir septiņi gadi un septembrī viņa uzsāks skolas gaitas, bet brālītim ir vien divi gadiņi. Mamma esot mājās un sūtījusi uz aptieku pēc tabletītēm.

Tā kā meitenīte zinājusi, kur viņa dzīvo, Gaida nolēma abus pavadīt līdz mājām.

“Tad es lēnām sāku domāt, kas mani tur sagaidīs. Bet tie bērni, lai kā, viņi bija tik ļoti pozitīvi. Viņi abi divi plikām kājiņām. Kājiņas netīras. Tam puisītim pampers, man šķiet, nav nomainīts vismaz pāris dienas. Tāds viņš nabags. Bet smaida. Nevis, ka tur raudātu vai čīkstētu, ka tā māsa velk uz mājām,” stāsta Gaida.

“Tad, kad mēs iegājām iekšā, es ieraudzīju visu to “kara lauku”. Bet es iekšā neiegāju, es tikai paskatījos, ka tā mamma ir gultā, es redzēju tikai viņas galvu. Viņa piecēlās sēdus un sāka tai meitenītei šausmīgi krist virsū par to, ko tu atkal izdarīji. Es viņai teicu, ka:” neviena vārda jūs nedrīkstat meitai teikt, viņa ir varone! Viņa atveda brālīti no Brīvības ielas mājās”,” stāsta Gaida.

Gaida izsauca likumsargus, lai šo ģimeni kāds atbrauc un apseko.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 5

 
Anonīms
 

sausmas kas notiek ar berniem!!!!

5.jūlijs 2022, 8:00 Atbildēt

iespējams, ka tik partijas paēdušas un jēbrejiem 40 miljoni, bērni jau var pagaidīt, paldies valdībai, nacionālais plāns pildās praids notika

5.jūlijs 2022, 9:34 Atbildēt
Fra

Nav pašvaldības policijas, kurai maksājam algas no saviem nodokļiem. nesoda vecākus, kuriem ir obligāts pienākums rūpēties un pieskatīt bērnus, kamēr tie izaug. Katru dienu redzamas problēmas uz ielām, kuras saistāmas ar bērniem doto patvaļu un neaudzinātību."Kārtības radīšana prasa piepūli, bet nekārtība rodas pati no sevis". tādēļ jau viss Rīgā ir palaists pilnīgā patvaļā.

5.jūlijs 2022, 13:35 Atbildēt

Ne jau ar bērniem notiek šausmas, bet gan ar viņu vecākiem. Vecāki lielākoties domā par savām izklaidēm kā dzeršana, mobilie telefoni u.t.t. Cieš tikai bērni!!!

8.jūlijs 2022, 8:33 Atbildēt

Šādi dieva doti cilvēciņi, kā šo bērnu māmuļa, eksistē jebkurā sabiedrībā - tāpēc ir attiecīgās valsts pašvaldības institūcijas, kam būtu šādas ģimenes jāuzrauga, lai bērni būtu drošībā un paēduši. Sodīt tādu māmuļu - kur jēga - viņa jau tā pat ir sodīra ar to, ka nav smadzeņu. Palīdzēt vajag.

10.jūlijs 2022, 21:42 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:51

Jaunākās diskusijas