Kāpēc Jurģis Liepnieks brīdina par 2023. gada ziemu?

tautaruna.lv 8.jūlijs 2022, 5:00
 
Reinis Hofmanis/F64
Politisko notikumu paskatnieks, sabiedrisko attiecību speciālists Jurģis Liepnieks mikroblogošanas vietnē Twittet argādinājis par kovisu.

J. Liepnieks dalījies ar ASV televīzijas kanāla "Bloomberg" ziņu, ka aviosabiedrība "Lufthansa" atcēlusi 2200 lidojumus, kad koronavīrusa viļņa dēļ saasinājušās problēmas ar dabinieku trūkumu.

"Tik daudz jaunu problēmu, bet covids ar netaisās padoties," atsaucoties uz "Bloomberg" informāciju, raksta J. Liepnieks.

Viņaprāt, viss liecinapar to, ka 2020. vai 2021. gada grūtības un problēmas 2023. gada ziemā liksies kā labklājības laikmets.

Jau vēstīts, ka Vācijas nacionālā aviokompānija "Lufthansa" paziņoja, ka atceļ vairākus simtus jūlijā paredzētu reisu, ņemot vērā darbinieku trūkumu.

Lidsabiedrība norāda, ka pēc koronavīrusa pandēmijas izraisītās krīzes pārvarēšanas novērojams pieprasījuma kāpums, kas "pēc šīs krīzes ir labas ziņas".

"Taču infrastruktūra vēl nav pilnībā atguvusies, Eiropā izraisot darbības traucējumus un darbinieku trūkumu, kas negatīvi ietekmē lidostas, gaisa satiksmes kontroli un aviokompānijas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas