Nesagaidot savas grāmatas atvēršanu, mūžībā devies Jāņa Streiča brālis - Ēriks

Portāls nra.lv 25.jūnijs 2022, 14:10
 
Ekrānuzņēmums/FB
"Šoreiz skumja ziņa, par cilvēku, kurš nesagaidīja savas grāmatas atvēršanu. Mūžībā devies sirdī mūžīgais jūrnieks un kino cilvēks Ēriks Streičs," ar ierakstu sociālajā viertnē "Faceboook" 25. maijā dalījusies "Radio mazā lasītava".

Ēriks Streičs spēlējis lomas brāļa kinorežisora Jāņa Streiča filmās “Nepabeigtās vakariņas”, “Svešās kaislības” un “Kapteiņa Enriko pulkstenis”. Bijis režisora asistents kinolentēs “Mērnieku laiki” kā arī “Vella kalpi Vella dzirnavās”. Drīzumā gaidāma Ērika Streiča grāmatas “Latviešu dēkaiņa piedzīvojumi krievu armijā” iznākšana.

"Mans mīļotais vīrs, mana mūža mīlestība Ēriks Streičs devies mūžībā...mums bija atvēlēti 33 gadi kopā. Bet tas bija par maz...Ļoti sāp.. Pēdējā fotogrāfija tapa vārda dienā, kad viņš vēl strādāja pie savas grāmatas, ko drīzumā izdos apgāds "Zvaigzne". Śo prieka vēsti viņš vēl paspēja izbaudīt...un cerēja, ka vēl kaut ko uzrakstīs, jo mūžs ir bijis tik bagāts..." ar emocionālu ierakstu 24. maijā dalījās Ērika dzīvesbiedre, ilggadējā LTV žurnāliste Maija Streiča.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas