5 gadus vecs zēns karstumā tiek atstāts automašīnā; sekas ir traģiskas

tautaruna.lv 26.jūnijs 2022, 18:43
 
pexels.com
Piecus gadus vecs zēns gājis bojā karstā automašīnā, kurā viņš atstāts uz trim stundām, ziņo "The Mirror".

Traģiskais negadījums noticis Harrisas apgabalā, Hjūstonas ziemeļaustrumos Teksasā, ASV.

Zēna māte bija steigusies mājās, gatavojoties cita bērna dzimšanas dienas svinībām. Tiek uzskatīts, ka viņa nebija pamanījusi, ka zēns pirmdienas pēcpusdienā joprojām atrodas automašīnā.

Tikai pēc divām vai trim stundām viņa sapratusi, ka zēns ir pazudis un atradusi viņu mirušu automašīnā, sacīja Teksasas policija. Sieviete domājusi, ka zēns atrodas mājās.

Harisas apgabala šerifs Eds Gonsaless apstiprināja, ka bērns miris pēc tam, kad tika atstāts "uz vairākām stundām".

Gaisa temperatūra Hjūstonā pirmdien sasniedza rekordaugstus rādītājus. Pamatojoties uz CNN laika vērotāju teikto, gaiss iesila līdz +38 grādiem.

Policija ziņoja, ka māte ar diviem bērniem bija devusies uz veikalu, lai iegādātos preces astoņus gadus vecās meitas dzimšanas dienas svinībām. Atgriežoties mājās, māte ar meitu izkāpušas no automašīnas, bet zēns palika piesprādzēts pie sēdekļa. Māte ar meitu atradās mājās un tikai pēc divām vai trim stundām pamanīja, ka zēna nav. Sieviete izmisīgi meklējusi zēnu un atradusi viņu piesprādzētu automašīnā. Viņa policijai stāstījusi, ka zēns pratis atsprādzēties un izkāpt no automāšīnas, tāpēc viņa domājusi, ka dēls ir mājās.

Šerifs piebilda, ka automašīna bija aizlienēta un, iespējams, zēnam nebija pazīstama tās slēdzene, kas izraisīja traģēdiju.

Šobrīd neesot skaidrs vai sievietei tiks izvirzītas apsūdzības par dēla nāvi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas