Andrejs Ērglis izsaka savu viedokli par Putina veselību

tautaruna.lv 26.jūnijs 2022, 12:12
 
Ekrānuzņēmums
Kardiologs Andrejs Ērglis kanāla TV24 raidījumā "Nedēļa. Post Scriptum" komentējis runas, ka Krievijas prezidentam atlicis dzīvot vien pāris mēnešus onkoloģiskas saslimšanas dēļ.

A. Ērglis norāda, ka ir redzams, ka Krievijas prezidentam ir veselības problēmas, taču atzīmē, ka Putina dzīvesveids "nav vienkāršs", kas arī ietekmē veselību.

Ārsts gan pauž, ka, visticamāk, tiešām Putinam ir nopietnas veselības problēmas un ir iespējams novērot arī viņa dubultnieku parādīšanos.

"Tas ko mums māca Krievija, mums māca vienu absolūti skaidru lietu - vislabākais, visticamāk, ka šie valdnieki, ko Merkele vai Hermaņa kungs uzskata kā sliktu ziņu, ka viņi nav spēcīgi, tieši tas nodrošina to, ka pie mums nevar notikt tādas lietas kā Krievijā," saka A. Ērglis.

Jau vēstīts, ka britu izdevums "The Mirror" apgalvoja, ka Krievijas līderim diagnosticēta smaga onkoloģijas forma.

Žurnālistu sarunu biedri no Krievijas Federālā drošības dienesta (FSB) stāsta, ka pēc diagnozes apstiprināšanas ārsti izteikuši prognozi - Vladimiram Putinam atlicis dzīvot ne vairāk par 2-3 gadiem.

Pēc Krievijas drošības dienesta amatpersonas teiktā, Krievijas Federācijas prezidentu pēdējā laikā mocījušas stipras galvassāpes un viņa rokas varot nevaldāmi trīcēt. Pirms uzrunāt tautu vai runāt televīzijā, pēc avotu ziņām, Vladimirs Putins gatavo runu ar lieliem burtiem rakstītu tekstu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:16

Jaunākās diskusijas