Politiskais bēglis komentē, kāpēc Krievija turpina uzbrukt Ukrainai

tautaruna.lv 7.jūnijs 2022, 15:11
 
Ekrānšāviņš
Krievijas miljonārs, politiskais bēglis Jevgēnijs Čičvarkins kanāla TV24 raidījumā "Kārtības rullis" komentēja, kāpēc, pat ņemot vērā zaudējumus, Krievija turpina uzbrukt Ukrainai.
"Šis ir karš, kurā Putins atgriež zemes, tieši zemes. Nevis cilvēkus, nevis valstis, bet tieši zemes Maskavas kontrolē," uzskata miljonārs.

Viņš vērtē Krievijas prezidenta Vladimira Putina rīcību kā "impēriskus izgājienus". Čičvarkins norāda, ka Ukraina sāka iziet ārpus kontroles, ko Putins neesot varējis pieļaut, tāpēc nolēmis iekarot tās teritoriju.

Politiskais bēglis arī atzīmē, ka Putinam ir "nospļauties" par cilvēku upuriem karā, jo par visu svarīgāka ir teritorijas sagrābšana.

"Vajadzīga teritorija- tas ir tas, kā viņi redz šo pasauli - jo vairāk teritorijas tu sagrāb, jo lielāka ietekme tev ir pasaulē, turklāt viņi redz - tā kā viņi ir uzpirkuši citu pēc cita Eiropas politiķus, kad veselas valstis pilnībā mainījušas politiku atbilstoši šai te Putina grupai, es pat nezinu - teroristiskajai organizācijai - viņi redz, ka var darīt praktiski visu, ko vēlas, un pagaidām viss kopumā pierāda, ka viņi arī drīkst darīt visu, ko vēlas," norāda miljonārs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas