FOTO: Putinu apsūdz publisko vizīšu viltošanā

tautaruna.lv 31.maijs 2022, 15:13
 
AP/Scanpix/Leta
Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu apsūdz publisko vizīšu viltošanā,norādot, ka viņš atkārtoti izmanto vienus un tos pašus aktierus, raksta "The Sun".

Kā tiek ziņots, Putins nesen apmeklējis militāro slimnīcu Maskavā. Viens no "pacientiem" it kā atpazīts no dalības citā notikumā.

Pēc vizītes Putins sveica karaspēku kā "varoņus" tikšanās laikā ar valdības amatpersonām, kura notika kameru priekša, ziņo "New York Post".

Taču Ādams Rangs (Adam Rang) "kontrpropogandas" eksperts no Igaunijas, drīz vien apgalvoja, ka viens no slimnīcā esošajiem karavīriem izskatās pazīstams. Viņš dalījās ar fotogrāfiju, kurā redzams karavīrs slimnīcā, kopā ar citu fotogrāfiju, kurā, iespējams, redzams tas pats vīrietis cilvēku pūlī citā prezidenta publiskajā vizītē.

Rangs apgalvoja ka "sagatavotā auditorija" kļuvusi ražīga kopš Putinu izsvilpa, kad viņš parādījās cīņas mākslas pasākumā Maskavā.

Arī citi soctīklu lietotāji pamanījuši šo sakarību, tostarp Ukrainas sacīkšu autobraucējs Igors Šuško: "Ja jūs domājat, kā Putins var riskēt atrasties vienkāršu krievu cilvēku klātbūtnē Viņš to nekad nedara."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:50

Jaunākās diskusijas