Dubultnieki esot gatavi publiskiem pasākumiem, kamēr Putinam veiks operāciju

tautaruna.lv 17.maijs 2022, 10:30
 
AP/Scanpix/Leta
Saskaņā ar jauniem apgalvojumiem, ķermeņa dubultnieki ir gatavi publiski uzstāties, kad Vladimirs Putins gatavojas gaidāmajai operācijai, raksta "The Daily Mirror".

Krievijas prezidents varētu nozust uz divām līdz desmit dienām, kamēr viņa karaspēks turpinās iebrukumu Ukrainā, apgalvo medijs.

Līdzinieku izmantošana palīdzēšot saglabāt šķietamību, ka Putins joprojām pilnībā kontrolē Krieviju, norāda pret Putinu vērstais Telegram kanāls "General SVR".

Kanāls ir saistīts arī ar politikas analītiķi profesoru Varēriju Soloveju, kurš ir apgalvojis, ka viņam ir detalizētas zināšanas par Putina iespējamām veselības problēmām, tostarp vēzi, agrīnu Parkinsona slimību un šizoafektīviem traucējumiem, lai gan nav neatkarīga apstiprinājuma, norāda "The Daily Mirror".

"[Operācijas] laiks jau ir noteikts," teikts kanālā "General SVR", kurš pirms 18 mēnešiem atklāti paziņoja, ka Putinam ir nopietnas veselības problēmas.Tāpat kanālā norādīts, ka operācija notiks naktī no pulksten 1.00 līdz pulksten 2.00, bet datums vēl tiek precizēts un tas tiek mainīts drošības pasvērumu dēļ. Visi ārsti esot krievi, kas izgājuši daudzlīmeņu pārbaudes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:45

Jaunākās diskusijas