Mīklainos apstākļos miris vēl viens Krievijas miljardieris

tautaruna.lv 15.maijs 2022, 0:30
 
EPA/Scanpix/Leta
Krievijas mediji ziņo, ka iepriekšējās nedēļas nogalē kāda šamaņa mājā atrasts miris Krievijas naftas magnāts, atsaucoties uz "Newsweek", ziņo "Insider".

43 gadus vecā miljardiera Aleksandra Subbotina mirstīgās atliekas atrastas kāda šamaņa mājās Mitiščos, ataucoties uz Krievijas ziņu aģentūru "TASS", raksta "Newsweek". Par šo notikumu ziņoja arī neatkarīgā Krievijas ziņu vietne "Te Moscow Times".

Pēc "TASS" ziņotā, miljardieris, iespējams, cietis no sirdslēkmes un, kāds avots pavēstījis, ka viņš šamaņa mājā ieradies iereibis.

Cits avots, Telegram kanāls "Mash" norādījis, ka miljardieris atradies šamaņa mājā, lai izārstētu paģiras ar krupju indi, jo bijis draugos ar šamani Magua Flores (īstajā vārdā Aleksejs Pindurins) un viņa sievu Tīnu Kordoba (Kristīne Teikhriba) (to ziņo medijs "The Independent"), taču policija šo informāciju nav apstiprinājusi, norāda"Insider", atsaucoties uz "Newsweek".

Aleksandrs Subbotins bija "Lukoil" valdes loceklis pirms kļuva par Somu līča krastā esošā uzņēmuma "New Transport Company" īpašnieku.

Kā atzīmē ārvalstu mediji, Subbotins bija viens no vairākiem Krievijas uzņēmējiem un viņu ģimenes locekļiem, kuri miruši dīvainos apstākļos pēdējo mēnešu laikā. "Insider" ziņo, ka līdz aprīļa beigām bijuši vismaz seši, no kuriem daudzi saistīti ar lieliem Krievijas enerģētikas uzņēmumiem.

Subbotins miris dažus mēnešus pēc tam, kad "Lukoil" aicināja izbeigt karu Ukrainā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:13

Jaunākās diskusijas