Ukraiņu žurnālists paredz Krievijas valsts izjukšanu

tautaruna.lv 29.aprīlis 2022, 10:30
 
Ekrānuzņēmums
Ukrainas žurnālists Dmitrijs Gordons kanāla TV24 raidījumam "Kārtības rullis" atklāti paudis savu viedokli par Krievijas nākotni pēc kara.
"Redzu, ka Krievija izjūk, tā vairs nevar turēties kopā," pārliecināts ir D. Gordons.

Žurnālists uzskata, ka somiem ir "nesadziedēta rēta par katru okupēto teritoriju", kurai viņi "nāks pakaļ", pietuvojoties Sanktpēterburgai.

"Karēlijai jābūt gatavai. Atnāks obligāti arī Vācija pēc Kēnigsbergas, šobrīd Kaļiņingradas apgabala. Japāņi jau pateica, ka Kuriļu salas ir viņu zeme, ko ir okupējuši krievi. Atnāks arī japāņi tai pakaļ, un pakaļ Sahalīnai, nešaubos," pauž D. Gordons.

Viņš norāda, ka Krievija pati sev izvēlējās šādu vēsturi, jo līdz 2014. gadam valsts plauka, Maskava bija viena no labākajām pilsētām pasaulē.

"Nē, nevar nosēdēt vietā - "mēs esam vareni", "visus savā priekšā nolieksim", "atkārtosim", "ko tur tie hoholi... baltieši, poļi - tiem jau sen vajag sadot". Šī Krievijas "putra galvā" - tā visu laiku līda laukā, bet, kad viņi bija nabagi Jeļcina laikā, tas viss bija apslāpēts viņos. Kad Putina laikā viņi sāka "uzaudzēt taukus", atkal tas atmodās. Agresija, nekaunība, lopiskums," pārliecināts ir D. Gordons.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 5

 
Anonīms
 

100% taisnība !!! TO arī ES esmu teicis -okupējuši Somijas ,Japānas ,Ukrainas teritorijas ,nez kādā sakarā savākuši Kenigsbergas apgabalu,UN VISPĀR -visa Sibīrija jau nav nekāda krievija! Vajadzēs vien beigās samierināties ar savām 6 vai 7 guberņām .

29.aprīlis 2022, 12:30 Atbildēt

Viņi jau ir okopējuši ari Latvijas teritoriju Abreni , bet kā miera nav ta nav izbadejies kaut atrak nospr.... butu miers .

29.aprīlis 2022, 14:18 Atbildēt

Taisnība ,Anda! Tikai žēl ,ka ar Vairas Vīķes Freibergas AKCEPTU...

29.aprīlis 2022, 14:33 Atbildēt

Talibi pievāks sev Vidusāziju jo Afganistānas karu nepiedos , Ķīna savāks savas teritorijas Sibīrijā ar visām gāzes&naftas atradnēm bet Krievijai paliks viņas īstā sākumteritorija Maskavas & Tveras apgabals . Malacis Vova - Return the best ....

29.aprīlis 2022, 23:00 Atbildēt

HA

2.maijs 2022, 21:26 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:37

Jaunākās diskusijas