Vai Mārtiņš Sirmais plāno pretendēt uz Michelin zvaigzni?

tautaruna.lv 13.aprīlis 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Pavārs un uzņēmējs Mārtiņš Sirmais "YouTube" raidījumā "Dž.Spot" pastāsta par saviem plāniem veidot jaunu restorānu.

Populārais šefpavārs un uzņēmējs Mārtiņš Sirmais viesojies sociālās video koplietošanas tīmekļa vietnes "YouTube" raidījumā "Dž. Spot", kura vadītājs ir režisors Dž. Dž. Džilindžers (īstajā vārdā Raimonds Rupeiks).

Kādā intervijā Mārtiņš Sirmais esot teicis, ka ideālo restorānu vēl neesot atvēris. Pavārs atzīst, ka šo sapni neesot pazaudējis un sadrabojas ar arhitektiem.

Džilindžers vaicā, vai Sirmais ir ieplānojis arī kādu Michelin zvaigzni šim restorānam.

"Nē, nekādā gadījumā. Esmu ēdis ļoti daudzos Michelin restorānos un arī strādājis. Michelins ir katorga, " saka pavārs.

"Michelin zvaigznes man nevajag, jo man ir ģimene. Un man ir dzīve. Tieši tāda ir izvēle vai nu Michelin, vai ģimene. Zvaigzni pavisam noteikti nē, bet vienkārši uztaisīt labako, ko tu vari izdarīt," apgalvo Sirmais.

Zvaigžņu sistēma dzima 1926.gadā ar vienas zvaigznes piešķiršanu, bet pēc pieciem gadiem vērtējumu skala tika paplašināta līdz 3 zvaigznēm.

Viena zvaigzne tiek pieškirta ļoti labam restorānam savā kategorijā, kas konstanti piedāvā augstas kvalitātes standartu izpildi. Tā ir laba vieta, kur piestāt sava ceļojuma laikā.

Divas zvaigznes apzīmē ekselentu virtuvi, prasmīgi un rūpīgi radītus ēdienus ar izcilu kvalitāti. Vieta, kuras dēļ vērts izmest līkumu sava ceļojuma laikā.

Trīs zvaigznes ir apbalvojums īpašas ievērības cienīgām virtuvēm, kur ēdināšana ir augstākā mērā lieliska un pāri stāvoša visam citam. Gatavotais ēdiens ir atšķirīgs no visa pārējā, savā izpildījumā pilnīgs un izgatavots no augstākās kvalitātes produktiem. Vieta, kas pelnījusi īpašu ceļojumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:53

Jaunākās diskusijas