NBS dižkareivis: Pašlaik Latvijā nav tāds apdraudējums, lai būtu jāmūk

tautaruna.lv 20.marts 2022, 13:44
 
Ekrānšāviņš
NBS dižkareivis, spēkavīrs un pavārs Didzis Zariņš, viesojoties kanāla TV24 raidījumā "La Dolce Vita. Ēd vesels!" komentējis situāciju Latvijā un mierinājis iedzīvotājus kara Ukrainā kontekstā.

Kā atklāj D. Zariņš, viņš pats ir saņēmis daudz zvanu un jautājumu no cilvēkiem, par to, kāda situācija ir Latvijā kara kontekstā.

"Uz doto brīdi nav apdraudējums tāds, ka būtu kaut kur jāmūk. Protams, labākais ir, ja esam gatavi kaut kādai situācijai,"norāda D. Zariņš un atgādina par Aizsardzības ministrijas izveidoto bukletu krīzes situācijām. Viņš akcentē, ka krīzes situācija nav tikai karš, tās ir arī vētras, elektrības pārrāvums utt.

NBS dižkareivis neslēpj, ka nav viegli noskatīties uz visu, kas notiek.

"Ko Krievijas armija dara Ukrainā, tas vienkārši ir nožēlojami," pauž dižkareivis. "Armijniekam ir vienkāršāk - viņam nav jādomā, viņam būs jāiet karot un jāaizstāv sava valsts."

Viņš arī pastāsta, ka ģimenē meita, esot teikusi, ka tēti karā nelaidīšot un visi mukšot, uz ko viņš atbildējis, ka meitenes mūkot tur, kur ir droši, bet puiši ņem ieročus un dodas aizsargāt valsti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas