"Man būs vajadzīgs laiks, lai to apjēgtu"; Liepnieks pārsteigts par pieredzēto sarunu

tautaruna.lv 6.marts 2022, 13:46
 
Reinis Hofmanis/F64
Politisko notikumu apskatnieks Jurģis Liepnieks mikroblogošanas vietnē Twitter pastāstījis par pieredzēto sporta zālē.

"Biju sporta zālē. Mums tur krievu tradicionāli daudz. Daudzu gadu garumā par politiku nebijām ne viena vārda runājuši. Šodien parunājām. Esmu pilnīgā šokā. Normāli, Latvijas krievi, jauni cilvēki - astoņi no desmit par Putinu un Krieviju un nerādi mums te savus feikus

Es ļoti labi varēju saprast, ka cilvēkiem agrāk patika Putins. Harizma nenoliedzama utt, bet tagad? Atbalstīt Ukrainas bombardēšanu un mērķi to likvidēt ... atbalstīt karu starp Krieviju un Ukrainu ... man būs vajadzīgs kāds laiks, lai to apjēgtu," raksta J. Liepnieks

Kā atklāj J. Lipnieks, pie argumentiem tiekot minēts karš Irākā, Dienvidslāvija, Kosova un NATO nepaplašināšanās solījumi.

"Tad es uzskaitīju tos argumentus, kuros vispār ir kaut kas argumentam līdzīgs, bet netrūka arī par to kādi vispār ir ukraiņi kā tauta, ko viņi pelnījuši, kā to visu izraisījuši amerikāņi un tamlīdzīgi.

Un kas ir pats pārsteidzošākais - tas viss ir noticis īsā laikā, jo krievu propaganda iebrukumu Ukrainā aktīvi sāka gatavot tikai salīdzinoši nesen," pauž J. Liepnieks.

Jau vēstīts, ka iepriekš J. Liepnieks soctīklos pauda uzskatu, ka krievi zaudē konfliktā ar Ukrainu un šajā sakarā viņu uztrauc drošības situācija Eiropā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas