Ukrainas iedzīvotājs: Mans paša tēvs Krievijā man netic

tautaruna.lv 3.marts 2022, 10:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Uzņēmējs, pavāršovu veidotājs un mūziķis Miša Katsurins (Misha Katsurin) no Ukrainas sociālajā vietnē Instagram dalījies ar emocionālu ierakstu, kurā atklāj, kā ziņas par notikumiem Ukrainā no dēla uztver viņa tēvs Krievijā.

Kā atklāj ieraksta autors, viņa tēvs strādā par apsargu klosterī, kas atrodas netālu no Ņižņijnovgorodas. Tēvs esot dziļi reliģiozs cilvēks. Sākoties Krievijas iebrukumam Ukrainā, Miša esot brīnījies, kāpēc tēvs viņam nezvana, tāpēc piezvanījis pats.

"Es detalizēti pastāstīju par notiekošo - mans tēvs atbildēja, ka tās ir muļķības, kara nav, un krievi mūs glābj no nacistiem, kuri no civiliedzīvotājiem taisa cilvēku vairogus. Viņš arī pastāstīja, ka Krievijas karavīri dod ukraiņu karavīriem ēdienu un siltas drēbes," raksta Miša.

"Mans paša tēvs man netic, zinot, ka esmu šeit un visu redzu savām acīm, kā arī to, ka mana māte (viņa bijusī sieva) sprādziena dēļ slēpjas pie vecmāmiņas vannasistabā," atklāj ieraksta autors.

Viņš atzīmē, ka sociālie tīkli ir pieejami lielai daļai Kreivijas iedzīvotāju un pat tad daudzi neticot tam, ko ukraiņi publicē. "Tic, zina un atbalsta neliela daļa (zemu paklanos viņiem)," pauž uzņēmējs.

Nobeigumā viņš atzīmē, ka miljoniem cilvēku nav piekļuves īstai informācijai un viņi ir pilnībā pārliecināti, ka ukraiņi ir "nacisti, kanibāli un sārņi", pauž ieraksta autors un nobeigumā saka: "Tikai iedomājies".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:24

Jaunākās diskusijas