Bail zaudēt modrību! Latvijas ģimenes ārste atklāj, kāda ir viņas ikdiena Covid-19 laikā

tautaruna.lv 5.decembris 2021, 10:19
 
Aigars Eglīte/F64
Latvijas ģimenes ārste mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar savas darba dienas gaitām Covid-19 pandēmijas laikā.

Ārste ierakstā uzskaita, ar ko ikdienā pandēmijas laikā jāsaskaras ģimenes ārstiem Latvijā.

"ĢĀ darba dienas ainiņa: praksē rosība - zīdaiņu pieņemšana, akūto, hronisko pacientu aprūpe, 3.poti "gribošo"zvanu pieņemšana, vakcinācijas plānošana, vakcinācija. Pāri visam sajūta, ātrāk visus drošībā pret c19, tomēr bail zaudēt modrību un kvalitāti citās situācijās!" - raksta ārste.

Ekrānšāviņš

Savu pateicību ģimenes ārstiem "šajā sarežģītajā laikā" komentārā pie ieraksta izteikusi Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule.

Ekrānšāviņš

Jau vēstīts, ka Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija 29. novembrī atbalstīja finansējuma pārdali no līdzekļi neparedzētiem gadījumiem Veselības ministrijai 53 659 786 eiro apmērā, lai stiprinātu veselības nozares kapacitāti un noturību.

Finansējums, kas nepārsniedz 640 000 eiro, paredzēts piemaksai ģimenes ārstiem par sasniegtajiem vakcinācijas rādītājiem pret Covid-19 infekciju senioru un hronisko pacientu grupā. Līdzekļi, kas nepārsniedz 2057 eiro, ieplānoti, lai nodrošinātu adrenalīna injekcijas, bet finansējums, kas nepārsniedz 375 962 eiro, paredzēts, lai nodrošinātu komunikācijas pasākumus saistībā ar vakcinēšanos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas