"Viena izcili nepatīkama sieviete un pret mani izturējās, kā pret netīrumu"; Valdmane kritizē citu influenceri

tautaruna.lv 23.oktobris 2021, 10:15
 
instagram.com / @jutavaldmane
Skaistumkopšanas speciāliste , dzīves baudītāja un “influencere” Juta Valdmane (Juta Jemeļjanova) sociālajā vietnē “Instagram” īsajos video (story) kritizējusi gan tos cilvēkus, kuri nolēmuši nevakcinēties, gan nievājoši izteikusies par citas influenceres saslimšanu ar Covid-19.

Juta Valdmane “Instagram” saviem vairāk, kā 79 tūkstošiem sekotāju, publicējusi īsos video ar tekstu:

“Man interesanti, kādu risinājumu piedāvā antivakseri? Taisām visu vaļā un, lai nomirst tie, kam jānomirst? Vai ko jūs iedomājaties?”

“Visiem šķiet, ku nu ne jau es nomiršu no vīrusa! Ok, jūs varbūt nē, bet varbūt kāds jūsu bērns, brālis, māsa, tēvs vai mamma var nomirt. Nezināju, ka Latvijā tik daudzi specializējušies virusoloģijā un medicīnā. Jā -un pasaulē taisa tīrīšanu - novakcinēs tā jau paklausīgos iedzīvotājus (tos, kas tic zinātnei un medicīnai, visticamāk arī apzinīgi maksā nodokļus) un paliks tikai tie, kas pretojas sistēmai. ”

Valdmane turpināja tēmu arī tālāk, netieši norādot uz kādu, visiem pazīstamu, influenceri, kura nesen slimojusi ar Covid-19 un sūdzējusies par matu izkrišanu.

“Man arī patīk viena bēdīgi slavena influencere, kas nesen izslimoja, pazaudēja pusi no matiem uz galvas un turpina stulbi muldēt savā Instagram. BTW iepazinos ar viņu jau 10 gadus atpakaļ, apkalpoju viņu ka viesmīle- viena izcili nepatīkama sieviete un pret mani izturējās, kā pret netīrumu. Un ne tikai pret mani, bet pret visiem, kas viņu apkalpoja. Tas jau vien parāda cilveka līmeni.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:38

Jaunākās diskusijas