"Kenterberijas kanibāls", kurš plānoja izvarot un apēst meiteni, dzīvo blakus rotaļu laukumam

tautaruna.lv 15.oktobris 2021, 19:32
 
mirror.co.uk/ Ekranuzņēmums
Izsekojot Deilu Bolindžeru uz viņa jauno dzīvesvietu tikai dažas dienas pēc tam, kad viņš atbrīvots no dzimumnoziedznieku psihiatriskās slimnīcas, konstatets, ka viņš dzīvo kopā ar seksuālo noziedznieku Martinu Heronu, ziņo medijs “The Mirror”, viena nianse, kas uztrauc ne tikai žurnālistus - parks, kurā uzturas bērni, atrodas vien metra attālumā.

Vīrietis, kurš tika nodēvēts par “Kenterberijas kanibālu” pēc tam, kad bija plānojis izvarot, nocirst galvu un apēst meiteni, atbrīvots no ieslodzījuma.

Jautāts, vai viņš vēlas atvainoties par saviem noziegumiem Lielbritānijā, Bolingers sacīja: "F *** off and die." (tulk. Atšujies un nomirsti. )

Tagad viņš dzīvo kopā ar seksuālo likumpārkāpēju Martinu Heronu (44).

Uzzinājis par jaunā kaimiņa identitāti, divu bērnu tētis sacīja: “Tas mani biedē. Es saprotu, ka dzimumnoziedzniekiem jādzīvo kaut kur, bet blakus bērnu rotaļu laukumam?"

2003.gadā gadā Herrons tika ieslodzīts par vardarbību pret 12 gadus vecu meiteni.

Bolindžers, bijušais medicīnas darbinieks, 2014. gadā tika ieslodzīts uz deviņiem gadiem pēc tam, kad bija apsolījis nogalināt un apēst meiteni.

Kenterberijas tiesā viņš tika notiesāts par mēģinājumu izmantot bērnu seksam. Bolindžers iepazinās ar kādu, kuru viņš uzskatīja par 14 gadus vecu meiteni un kuru “tumšajā tīmeklī” sauca par “Evu”.

Zvērinātie dzirdēja, ka viņš nopircis cirvi pirms tam, kad viņam bija jāsatiekas Ešfordas Starptautiskajā dzelzceļa stacijā, taču viņa neieradās.

Trīs bērnu tēvs tika notiesāts arī par neķītru bērnu attēlu glabāšanu un neķītru rakstu rakstīšanu.

Tiesnese Adele Viljamsa sacīja, ka viņa uzvedība ir “pretīga, šokējoša un bīstama”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas