Ādamsona lietā pavīd informācija, ka ģenerālprokurors sitis savu dzīvesbiedru

tautaruna.lv 14.oktobris 2021, 12:40
 
Romāns Kokšarovs / F64
Deputāta Jāņa Ādamsona lietā varētu tikt iedarbināts arī "spiegu žurnālistu" pants, raksta laikraksts "Diena" šodienas, 14.oktobra, numurā. Kā tiek minēts, rakstā "Dienai ir radusies iespeja iepazīties ar daļu no informācijas, kuru Valsts drošības dienests pasludinājis par izlūkdatiem un kuru J.Ādamsons nosūtījis. "Tajos minēts arī ģenerālprokurora Jura Stukāna vārds un informācija par viņa dzīvesbiedru.

Par ģenerālprokurora Jura Stukāna prīvāto dzīvi zināms samērā maz, neskatoties uz to, ka 2021.gadā viņš ierindots Latvijas slavenāko geju Top pirmajā vietā.

Jāņa Ādamsona neizpaužamā ziņa,kurā figurē ģenerālprokurora vārds, pievērš uzmanību.

"2021.gada 31.martā tika atrasta informācija par Latvijas Republikas ģenerālprokurora Jura Stukāna dzīvesbiedru. Zemāk J. Stukāna dzīvesbiedra fotografija un telefona numurs. Diemžēl vārdu atcerēties neizdevās. Zinams tas, ka J. Stukāna dzīvesbiedrs stradā vai strādāja RTU. Tāpat no vēsturiskiem momentiem ir zināms, ka atpūšoties kopā, J. Stukāna dzīvesbiedrs lietoja milzīgos daudzumos alkoholiskus dzērienus un uzvedas izaicinoši - varēja sākt izģērbties publikas priekšā, uzmācās citiem (to viņš darīja neagresīvā formā). Dzīvesbiedra uzvedības dēļ publiskās vietās alkohola reibumā J. Stukāns ar viņu strīdējās un sita." raksta "Diena".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas