"Es atgriezīšos pilnībā cits cilvēks"; Paula Freimane pēc četru mēnešu prombūtnes atkal Latvijā

tautaruna.lv 4.oktobris 2021, 14:40
 
instagram.com / paolafreeman
Fitnesa trenere un grāmatas “Zelta sastāvdaļa” autore Paula Freimane beidzot ir atgriezusies Latvijā pēc ilgā ceļojuma kopā ar savu draugu Arvi Mazurovu.

Pāris devās ceļojumā vasaras sākumā 3.jūnijā un viesojās tādās valstīs, kā Itālija, Spānija, Portugāle. Latvijā atgriezās 3.oktobrī, braucot cauri Polijai un Lietuvai.

Iebraucot Latvijā, Paula un Arvis izkāpa no auto, lai sniegtu viens otram atgriešanās skūpstu. Sociālās vietnes "Instagaram" īsajos video (story) Paula neslēpa saviļņojumu un atgriešanās prieku.

instagram.com / paolafreeman

Uzticami ceļojuma biedri bijuši arī taksīši Vīnijs un Baksters.

Paula stāsta par sajūtām par pavadīto laiku ceļojumā: “Tie nav tikai četri mēneši. Mēs četru mēnešu laika bijām daudzās valstīs, tik daudz ko redzējām un darījām. Man liekas, es šonakt aiziešu gulēt savā gultā un no rīta piecelšos ar sajūtu, it kā tas viss bija sapnis. Bet viens ir skaidrs - es atgriezīšos pilnībā cits cilvēks. ”

Pagājuši tieši četri mēneši, visa ceļojuma laikā Paula dalījās ar neaprakstāmi skaistām bildēm un arī ar ikdienas gaitām.

Var spriest, ka Arvim piemīt mākslinieka talants un viņa uzņemtās fotogrāfijas un video ar dronu ir pārdomāti un baudāmi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:57

Jaunākās diskusijas