Aktieris Egils Melbārdis dalās ar grandioziem ģimenes jaunumiem

tautaruna.lv 6.septembris 2021, 16:14
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Aktieris Egils Melbārdis sociālajā vietnē Instagram pavēstījis, ka šodien, 6. septembrī viņa dēls Gustavs Melbārdis dodas uz vienu no pasaulē vadošajām teātra mākslas un mūzikas augstskolām - Mountain View Music Academy, Londonā.

Melbārdis sociālajā vietnē Instagram dalījies ar video no lidostas Rīga, paziņojot, ka ir izdevies iegūt nepieciešamos līdzekļus viņa dēla izglītībai Londonā.

"Šodien ir tā diena, kad mans dēls Gustavs Melbārdis dodas piepildīt savu sapni uz Londonu - studēt Mountain View Music Academy. Sirsnīgs visiem paldies par finansiālo, morālo un emocionālo atbalstu. Ar šo priecīgo ziņu es dalos tikai šodien, jo tikai pagājušajā piektdienā, 3. septembrī pulksten 14.30 mēs saņēmām pēdējo nepieciešamo dokumentu," atklāj Melbārdis.

Aktieris novēl ticēt saviem sapņiem un ir pateicīgs, ka līdzcilvēki noticējuši viņa ģimenes sapnim.

Jau vēstījām, ka pavasarī Melbārdis vērsās pie saviem sekotājiem sociālajā vietnē Instagram, lūdzot atbalstīt viņa dēla Gustava Melbārža izglītību Londonā.

Kā tika norādīts vietnē "Go Get Funding", sakarā ar Brexit pēdējās fāzes noslēgšanos, studiju maksa Eiropas Savienības studentiem ir 2,5 reizes lielāka kā pagājušajā mācību gadā. Viena gada studiju izmaksas ir 21 000 eiro. Universitātes aprēķinātās dzīvošanas izmaksas gadā ir aptuveni 15 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:42

Jaunākās diskusijas