Trīs horoskopa zīmes, kurām šī nedēļa būs īpaši grūta

tautaruna.lv 27.jūlijs 2021, 10:31
 
pexels.com
Šīm trim horoskopa zīmēm šī nedēļa būs īpaši grūta, dzīvesstila portālam "Your Tango" atklāj Rūbija Miranda, astroloģe ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi šajā jomā.

Dvīņi

Dvīņi šonedēļ nemitīgi jutīsies apdraudēti, lai gan tas būs bez pamatojuma. Viņi šonedēļ daudz šaubīsies, kas var radīt strīdus ar draugiem. Dvīņi šonedēļ jutīs paranoju un neuzticību, kas liks viņiem kļūt par "sliktiem draugiem" un atsvešināties. Astroloģe iesaka saņemties.

Jaunava

Kamēr Jaunavu pašpārliecinātība šonedēļ sasniegs jaunus augstumus, neviens cits to neievēros. Lai gan pašapziņas ziņā šī nedēļa Jaunavām ir izcila, problēmas radīs fakts, ka citiem tas paliks nepamanīts. Tas liks Jaunavām justies vientuļām. Astroloģe iesaka šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem neuztvert to personiski.

Zivis

Romantisko attiecību ziņā Zivīm šī nedēļa būs jocīga. Kamēr Zivis jutīsies droši un laimīgas attiecībās, tas viņām radīs šaubas un pat paranoju. Zivīm šādas emocijas ir raksturīgas - meklēt problēmas, kur to nav. Mēdz teikt, ka, ja problēmas meklē, tās noteikti tiks atrastas un tas attiecas uz Zivīm. Astroloģe iesaka sekot teicienam, ka tas, kas nav salūzis, nav jālabo.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas