Radio dīdžejs pieņem izaicinājumu un ēterā izsaka amizantas frāzes

tautaruna.lv 6.marts 2021, 17:34
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
"Radio TEV" ētera balss, jokdaris Lauris Zalāns tiešraidē nereti mēdz izteikt frāzes, kuras viņu ir iedrošinājuši pateikt viņa sekotāji.

Lauris savā Instagram profilā publicēja vairākus video, kuros pārāda, ka ir pieņēmis savu sekotāju izaicinājumu.

Viņa sekotāji viņu uzrunā platformā "TikTok". "Radio TEV" dīdžejam adresējot dažādus amizantus izteikumus, lai viņš to pateiktu tiešajā ēterā.

Lauris parāda to, ka viņam nav problēmu "ievīstīt" dažādus interesantus un smieklīgus izteikumus savā darbā.

Viņa sekotāji izaicinājuši pateikt ēterā - "tu trakais purva āzi", "man garšo banāni", "teletūbiju laiks", "es aizmirsu, kas man bija jāsaka". Visus šos izaicinājumus viņš ir veiksmīgi izpildījis.

Publicētos video un veiksmīgo sniegumu atzinīgi novērtēja "SWH" ētera balss Sanda Dejus. Viņa dalījās ar pieredzi, kas notiek viņas darbā.

"Breidaks mēdza izaicināt ziņu diktorus, aizkadrā piedāvājot 20€, ja viņi ziņās iekļaus, piemēram, vārdu CEPUMS," atzina Sanda, ka viņas kolēģis Kaspars Breidaks arī ir izaicinājis savus kolēģus.

Lauris Zalāns ir "Radio TEV" ētera balss. Viņš sevi dēvē par "vienkāršu latgalieti". Lauris ir zināms kā vietējā interneta zvaigzne, televīzijas un interneta raidījumu vadītājs, "Ghetto Games" seja, kā arī pasākumu vadītājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas