No auto pāri nepalika nekas; detaļas par traģisko avāriju Priekuļu pusē

tautaruna.lv 30.septembris 2020, 10:30
 
Ekrānšāviņš no video
Pirmdien, 28. septembrī, pēcpusdienā pie apdzīvotas vietas Liepa, Priekuļu novadā, noticis traģisks satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudēja 32 gadus vecs vīrietis. Spēkrata vadītājs pagaidām nezināmu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa, un automašīna apmeta kūleni, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Spriežot pēc izārdītās zemes pēdām, vieglā spēkrata ”Audi A6” vadītājs, zaudējot kontroli pār automašīnu, pa zālienu nobrauca vairākus metrus, tad spēkrats apmeta kūleni un palika guļam uz sāniem lauka vidū.

”Audi A6” nedaudz aizķēra arī ganību lauka teritorijas nožogojumu. Braucamrīks pārvērtās par samīcītu konservu bundžu, bet tā vadītājs - 32 gadus vecs vīrietis - guva nāvējošus ievainojumus.

Aculiecinieki stāsta, ka blakus bojā gājušajam šoferim pasažieru sēdeklī atradās vēl kāds vīrietis. Pasažieris izdzīvoja, bet guva smagas traumas. Ātrās palīdzības mediķi vīrieti aizveda uz slimnīcu. Kad glābēji atgriezuši samīcīto ”Audi A6” uz riteņiem un sakopuši avārijas vietu, pie vraka darbu sāka Valsts policijas izmeklētāji.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas