Atklātas jaunas detaļas par baiso sirmgalves nogalināšanu Rīgā

Viktorija Gabrjuna 18.jūnijs 2020, 10:43
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Lai pēc iespējas ātrāk ievadītu nākamo narkotiku devu, kāds jauns vīrietis Purvciemā pagājušās nedēļas nogalē bija gatavs uz visu. Kādā dzīvoklī paveicis šausminošu noziegumu, viņš riskēja ar savu dzīvību un izlēca no piektā stāva balkona. Policija vīrieti pēc pāris dienām atrada un izolēja no sabiedrības, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Nedēļas nogalē kāds 31 gadu vecs vīrietis devās ciemos pie savas paziņas vecmāmiņas, kas dzīvo Rīgā, Deglava ielā. 80 gadus vecā kundze viņam atvēra durvis un ieaicināja dzīvoklī. Viņa diemžēl vēl nezināja, cik briesmīgs bija jaunā vīrieša vizītes nolūks. Miteklī tālāk notiekošo pa ausu galam dzirdēja arī kaimiņš Sergejs.

“Saimniece atvēra durvis, cilvēks ielauzās, viņai ļoti spēcīgi iesita. Var teikt, ka iesita nāvējoši. Paņēma 20 eiro un podziņu telefonu par 80 eiro. Pats neticamākais, ka izlēca no piektā stāva un nenositās, bet vēl aizkliboja,” stāsta kaimiņš.

Cilvēki redzēja, ka viņš piezemējas tieši uz muguras. Trieciena dēļ laupītājam pa gaisu aizlidoja apavi. Neesot izskatījies, ka vīrietim pat kaut kas sāpētu. Pagulējis zālienā pāris minūtes, viņš piecēlās, savāca izmētātos apavus un devās pie sev zināma narkotiku dīlera, lai par iegūto naudu nopirktu kārtējo devu.

Tikmēr, lai nokļūtu pie cietušās pensionāres, ugunsdzēsējiem nācās izmantot pacēlāju un uzlauzt balkona logus. Mediķi cietušo aizveda uz slimnīcu, kur viņa no gūtās galvas traumas gāja bojā. Ņemot vērā, ka varmāka jau iepriekš bija policistiem zināms, viņu izdevās atrast.

Par nodarījumu aizturētajam likumdošanā paredzēts cietumsods no pieciem līdz 15 gadiem.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas