VIDEO: Dzērājšofera dēļ Rīgā ievainots gadu vecs bērns

Viktorija Gabrjuna 3.jūnijs 2020, 13:15
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Četri jauni cilvēki dienas vidū izdomāja, ka ir jāsvin dzīve, un devās dzērumā pabraukāties ar auto pa vienu no Rīgas ielām ar visdzīvāko satiksmi. Vietā, kur sākas Bauskas šoseja, spēkrata vadītājs vairs nespēja tikt galā ar tā vadību un ietriecās stāvošā auto, kurā bija sieviete un mazs bērns, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Pusdienlaikā ”Mercedes Benz” ar zīmīgu valsts reģistrācijas numuru, Ziepniekkalna ielā, netālu no Dienvidu tilta nobrauktuves, izraisīja smagu negadījumu un radīja pamatīgu haosu satiksmē.

Brīdī, kad citi autobraucēji apstājās pie regulējamas gājēju pārejas, minētā spēkrata šoferis nebremzējot no ceļa “noslaucīja” priekšā stāvošo ”Mini Cooper” braucamrīku, kurā atradās sieviete ar gadu vecu bērnu. Apvidus auto aizķēra arī nožogojumu un luksofora stabu, bet palaimējās, ka uz ietves tobrīd nebija cilvēku.

“Kad es iznācu ārā, redzēju sievieti. Viņa gulēja tur, kur šobrīd motocikls stāv, kopā ar bērnu. Viņa gulēja, pie viņas pienāca kāda cita sieviete,” stāsta notikušā aculiecinieks Viktors.

Pēc mirkļa negadījuma vietā ieradās mediķi, avārijas dienests un kuplā skaitā arī ceļu policisti. Bērnam tika konstatēta galvas trauma, un viņš tika nogādāts slimnīcā. Sieviete, kas uz ārstniecības iestādi aizbrauca kopā ar savu atvasi, ievainojumus neguva. No ”Mercedes” spēkrata, rokās turot alus pudeles, ārā izkāpa divi vīrieši un kāda sieviete. Knapi turoties kājās, viņi steidza kaut kur apsēsties.

Drīzumā Ziepniekkalna ielā ieradās arī kriminālpolicijas izmeklētāji un eksperti. Šoferim notikuma vietā piedāvāts veikt alkohola koncentrāciju izelpā, taču viņš no tās kategoriski atteicās. Kamēr adresē strādāja operatīvie dienesti, vīrietis sēdēja savā braucamrīkā un klausījās mūziku.

Beigu beigās, likumsargi noskaidroja vadītāja personību un pret viņu uzsākta krimināllieta. Turklāt apstiprinājās informācija, ka viņš pie stūres sēdies alkohola reibumā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:51

Jaunākās diskusijas