FOTO: Baumo, ka Anna Sedokova ir stāvoklī no Jāņa Timmas

tautaruna.lv 5.decembris 2019, 13:11
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pēc sociālajos tīklos publicētājiem attēliem un video, parādījušās baumas, ka ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova, kas ir attiecībās ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu, gaida mazuli.

Anna foto vietnē ievietojusi bildi, kurā redzama kādā slēpošanas kūrortā, taču vairāk par foto Sedokovas sekotāju uzmanību piesaistīja viņas komentārs.

"Laime ir tad, kad tu bez zvana. Pagaidām nav vēlmes komentēt, vienkārši gribas dzīvot un baudīt šo periodu. Kā mēdz teikt? Mūsu mīlestības auglis. Kas tev ir laime?" pie saviem sekotājiem vēršas Anna.
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Jāpiebilst, ka daudzi komentētāji uzreiz nosprieda, ka ar "mūsu mīlestības augli" Anna domā mazuli.

Savukārt video stāstos Sedokova publicēja video ar sevi, kad sēž mašīnā un dzied līdzi dziesmai. Dziedātāja pamana, ka kadrā pārlieku redzams viņas vēders un pieliek tam priekšā roku. Nevar nepamanīt, ka Annas vēders ir apaļš.

Ekrānšāviņš no Instagram

Pirms neilga laika tika vēstīts, ka ukraiņu izcelsmes dziedātājas Annas Sedokovas menedžere izdevumam "Komsomoļskaja pravda" atklājusi, ka Annas mīļotais vīrietis latviešu basketbolists Jānis Timma ir oficiāli šķīries.

"Ne Jānis, ne Anna nav oficiālās attiecībās. Pāris strādā, mīl viens otru un būvē stipras attiecības. Jāņa šķiršanās notika Rīgā pēc abpusējas piekrišanas," pastāstīja Annas menedžere.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas