Biedējoši! Sievieti pēc "Tinder" randiņa atrod sagrieztu gabalos

tautaruna.lv 12.jūlijs 2019, 23:31
 
AP / Scanpix
Kādai 24 gadus jaunai sievietei ASV randiņš ar kādu vīrieti pēc sazināšanās populārajā iepazīšanās aplikācijā "Tinder" beidzies ar traģisku nāvi, raksta "Daily Mirror".

Sindija Lūfe (Sydney Loofe) atrasta sagriezta 14 gabalos pēc "skarba seksa". 24 gadus jaunā sieviete bija devusies uz randiņu ar 52 gadus veco Obriju Treilu (Aubrey Trail).

Mēnesi pēc randiņa, sievietes mirstīgās atliekas atrastas vairākos atkritumu maisos, kas izmesti uz kāda lauka Nebraskā.

Tiesa apsūdzējusi vīrieti un viņa 25 gadus jauno draudzeni par slepkavību. Meitenes mirstīgo atlieku ekspertīze liecina, ka uz ķermeņa atrastas cīņas pazīmes pirms nāves. Viņai bijuši zilumi uz rokām, muguras un galvas. Apsūdzētā Treila advokāts apgalvo, ka tie radušies no "skarba seksa". Sieviete esot piekritusi piedalīties vīrieša fantāzijā, kas filmēta. Lūfei tobrīd esot bijusi vajadzīga nauda un viņa piekritusi piedalīties par noteiktu samaksu.

Apsūdzība gan norāda, ka Lūfe gatavojusies randiņam un par to liecina viņas ieraksti soctīklos, kas pierādot, ka Treils ir plānojis viņas nogalināšanu. Vēl trīs sievietes ir liecinājušas pret apsūdzēto.

Treils kopš aresta ir pārdzīvojis insultu un divas sirdslēkmes, taču viņu, iespējams, sagaida nāves sods.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas