Rīgā vīrietis piedzīvo ļoti nepatīkamu notikumu; iesaistās policija

tautaruna.lv 25.aprīlis 2019, 23:07
 
Valsts policija
Pagājušajā nedēļā, naktī no sestdienas uz svētdienu, Rīgā, Mūkupurvā, kāds vīrietis piedzīvoja ļoti nepatīkamu notikumu – kopīgas atpūtas laikā viņu ar nazi sadūris paziņa. Policijā par notikušo tika uzsākts kriminālprocess.

Tonakt trīs draugu kompānija dārza mājiņā esot izklaidējusies un lietojusi alkoholiskos dzērienus. Starp diviem vīriešiem izcēlies savstarpējs konflikts, kura laikā viens no viņiem ar nazi iedūris otram mugurā un kaklā, kā arī ar nazi ieskrāpējis pierē trešajam draugam. Tāpat konflikta laikā cietis arī pats ļaundaris, iegriežot sev rokā.

Uz notikuma vietu nekavējoties tika izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, kas savukārt par notikušo informēja Valsts policiju.

Valsts policijas Rīgas Zemgales iecirkņa darbinieki turpat nozieguma vietā aizturēja iespējamo vainīgo vīrieti. Jāpiebilst, ka aizturēšanas brīdī vīrietis atradās ļoti stiprā alkohola reibumā.

Aizturētais 1977. gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziegumiem.

Saistībā ar notikušo vīrietis tiek saukts pie kriminālatbildības par slepkavības mēģinājumu. Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus, bet šobrīd policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka konflikts starp vīriešiem noticis pudeles dēļ.

Šajā pirmdienā, 22. aprīlī, tiesa aizturētajam vīrietim piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:13

Jaunākās diskusijas