"Kādu piemēru jūs rādiet bērniem?"; sašutums par skolotāju rīcību piketa laikā

tautaruna.lv 20.marts 2019, 19:09
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Kā iepriekš ziņojām, agrā trešdienas rītā pie Saeimas nama pulcējas vairāki simti skolotāji, kuri pieprasīja iepriekš apstiprinātā darba samaksas pieauguma grafika izpildi. Kādam piketa aculieciniekam nav apmierinājis fakts, ka skolotāji piketa beigās gaisā palaiduši balonus.

"Totāla vilšanās tajos skolotājos, kuri pēc piketa pie Saeimas palaida gaisā balonus. Interesanti, kādu piemēru, Jūs rādiet bērniem? Viens jautājums - kāpēc? Skaidrībai - es vienmēr esmu cienījis pedagogus un uzskatu, ka viņiem būtu jāsaņem ĻOTI labs atalgojums. Ikvienam no mums būtu jābūt pateicīgiem, vismaz kādam, vai vismaz dažiem no saviem pedagogiem, taču šī situācija ir pavisam cits stāsts.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Epizode parāda to, ka pietrūkst izpratnes un, ja tā ir, tad par to ir jārunā, nevis jāklusē kā bija ierasts Padomju laikos. Mīļie, līdzcilvēki tie laiki ir pagājuši un mums ir jātiecas rūpēties un atbildīgi izturēties pret vidi. Kurš gan cits to darīs, ja ne mēs paši," norāda fotogrāfs Gints.

Pēdējās nedēļās ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē liela uzmanība pievērsta vides jautājumiem. Pieprasot politisko atbildību un steidzamu rīcību klimata krīzes risināšanā, piektdien, 15. martā, simtiem tūkstošu skolēnu un studentu no vairāk nekā 98 pasaules valstīm, tostarp Latvijas, pievienojās “Globālajam streikam nākotnei”. Latvijā protesta akcija notika kā gājiens no Ministru kabineta līdz Saeimai, un to rīkoja neformālā jauniešu kustība “Fridays For Future Latvia”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas