"Esam iestrēguši Berlīnē!"; mūziķis Kivičs lūdz palīdzību

tautaruna.lv 20.janvāris 2019, 8:40
 
Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency
Neveiksmes turpina vajāt mūziķi un partijas "KPV LV" biedru Andri Kiviču, kurš kopā ar mīļoto Lieni Skulmi devās atpūsties uz Berlīni. Tagad pāris paziņo, ka "iestrēguši" Vācijas galvapilsētā.

Kā sestdienas vakarā rakstīja mūziķis, pāris esot iestrēdzi Berlīnē, lūdzot padomu, vai "kādam nav varianti palīdzēt tikt uz Rīgu". Naski ierakstu metušies komentēt Kiviča sekotāji. Daļa izbrīnīti un jautā, kas noticis, citi iesaka transporta iespējas, kā arī izsaka asas un divdomīgas piezīmes.

Ekrānšāviņš/Facebook

Iepriekš jau ziņojām, ka abiem mīlniekiem bija jāatgriežas Latvijā, jo bija izziņoti vairāki koncerti ar Kiviča piedalīšanos. Bet nu izrādās - koncerts Kuldīgā atcelts, jo abi nokavējuši lidmašīnu.

Jau ziņojām, ka Kivičs ar mīļoto devās uz Berlīni, lai atpūstos un uz brīdi pazustu no Latvijas publiskās telpas, kurā tika sacelta pamatīga “vētra” pēc tam, kad Andris un Liene savstarpēji apliecināja savas jūtas un paziņoja, ka ir pāris pērnā gada nogalē. Asas diskusijas un pārmetumus izpelnījās Kivičs, kurš aizgāja no ģimenes - divām meitiņās un sieva Madaras.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas