Rīdziniekus pamatīgi pārbiedē kāda automašīna Brīvības ielā

tautaruna.lv 21.augusts 2018, 13:40
 
F64
Pirmdienas rītā Brīvības ielā apkārtējos pārsteidza kādas autovadītājas rīcība, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pirmdienas rītā īsi pēc plkst. 4.00 tos dažus retos pilsētniekus, kuri rīta agrumā atradās Brīvības ielā, pamatīgi pārbiedējis kāds “Nissan” spēkrats, kas aiztraucies pa gājēju ietvi, aiz sevis atstājot īstu postažu, un tad, it kā nekas nebūtu noticis, turpinājis ceļu, kurp galvaspilsētas centra virzienā.

Brīvības un Miera ielas krustojumā pie policistiem vērsās garāmgājēji - viņi norādīja uz auto, kas notriecis vairākas ceļazīmes un devies prom. Kārtībsargi šoferi apturējuši Brīvības un Stabu ielas krustojumā.

Veicot pārrunas ar vadītāju, policistiem iekrita acīs blakus sēdeklī piesprādzētā stiprā alkohola pudele un arī no autovadītājas bija jūtama spēcīga alkoholam raksturīgā smaka. Veicot datu pārbaudi, arī atklājās, ka viņai nav derīgas vadītāja apliecības.

Savukārt cceļu policijas, nedaudz vēlāk veiktā alkohola pārbaude atklājusi, ka viņa pie “Nissan” stūres sēdusies, būdama 3,26 promiļu reibumā. Tas nozīmē, ka pārkāpējai nāksies ne tikai saņemt sodu par avārijas izraisīšanu, bet būs jāstājas tiesas priekšā - par auto stūrēšanu reibumā, bez autovadītāja apliecības, pret pārkāpēju ierosināta krimināllieta.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas