Meklē cilvēku, kas ik dienu varētu būt blakus mūziķim Ūdrītim

tautaruna.lv 20.augusts 2018, 11:30
 
F64
Ar sociālā tīkla Facebook starpniecību mūziķa Rolanda Ūdra sieva Ilona Balode Ūdre meklē asistentu Ventspilī, kurš varētu ikdienā palīdzēt mūziķim.

Kā raksta Ilona, vajadzīgs cilvēks uz pilnu slodzi.

"Darba laiks, no 9:00 - 17:00 darba dienās (P.O.T.C.P.). Darba pienākumi: aizstumt/atstumt viņu ar ratiem uz nodarbībām ( fizoterapija, ergoterapija, logopēds), kas notiek dažādās pilsētas vietās - poliklīnikā, Pārventā "Dziedinātavā"(tur iet mikroautobuss), pilsētas slimnīcā. Uzturēties ar Rolandu kopāAtbalsta Centrs Cimdiņš, palīdzēt viņam paēst, padzerties, nomainīt higiēnas lietas, kad nepieciešams. Kā arī fiziski jābūt spējīgam (spējīgai) viņam palīdzēt piecelties/apgulties no krēsla gultā un palīdzēt braukt ar trīsriteni. Rolandam ir nopietnas problēmas ar runu, tāpēc meklējam cilvēku, kas ir gatavs iedziļināties, pieslēgties situācijai un iemācīties saprast," teikts ierakstā.


Alga par šādu darbu būšot 450 eiro menesī "uz rokas". Var gadīties, ka kādreiz jāpiestrādā kādā brīvdienā, vai virsstundas, taču par to tiktu piemērota atsevišķa samaksa pēc savstarpējas vienošanās.

Kā iepriekš vēstīts, 2016. gada 17. janvārī ap pulksten 15.40 Rīgā, Artilērijas ielas posmā starp Aleksandra Čaka un Krāsotāju ielu "Subaru" markas automašīna uzbrauca tautā iesauktajam Ūdrītim, kurš ceļu satiksmes negadījuma rezultātā guva smagas traumas.

Joprojām turpinās atlabšanas periods, apmeklējot dažādas rehabilitācijas procedūras. Tāpat Ūdrītis atgūst dzīvesprieku, dodoties ekskursijās un apmeklējot pasākumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas