Lauberē iedzīvotājiem nākas dzīvot bailēs kāda 22 gadus veca jaunieša dēļ

tautaruna.lv 17.augusts 2018, 12:33
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Ogres novada Lauberē kāds 22 gadus vecs vīrietis terorizējot savas mājas kaimiņus, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Trešdien Lauberes ciemā pie veikala “Aibe” durvīm risinājās spraigs kaimiņu konflikts. Apkārtējie redzēja, kā aptuveni 22 gadus vecs vīrietis paceļ pamatīgu akmeni un iemet četru bērnu tēvam Marekam pa pakausi. Izrādās, ka konflikts starp abiem vīriešiem ir ieildzis, un šī nav pirmā reize, kad tiek saukta policija.

Pirmā konfliktsituācija notikusi pirms aptuveni divām nedēļām, kad vīrietis lauzis Mareka ģimenes dzīvokļa durvis. Vīrieti tad aizturējusi policija un piemērojusi sodu.

Vīrietis Marekam atriebās par policijas piemēroto naudas sodu, jo, - ja likumsargi nebūtu izsaukti, arī naudas sods nebūtu saņemts.

Mareks stāsta, ka bijis pie ārsta, un viņam konstatēts smadzeņu satricinājums. Arī viņa ģimenei izteikti vardarbīgi draudi, tāpēc par to īstenošanu baidās visa Mareka saime. Tiesa, kad četru bērnu ģimene ievācās jaunajā mājvietā, viņus par vietējo vīriešu paradumiem neviens nebrīdināja.

Pēc apkārtējo stāstītā, augšējā stāva kaimiņš terorizējot visus. Kaimiņiene, kura dzīvo otrajā stāvā, stāstīja par likstām, kad jaunais vīrietis dzērumā centās apzagt viņas mitekli.

Lauberes iedzīvotāji lūdz policiju sasparoties un atrast veidu, kā vīrieti izolēt no sabiedrības, jo audzināt bērnus šajā mājā neesot droši.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas