Rīdziniece pārsteidz ar patiesi gariem matiem!

tautaruna.lv 16.augusts 2018, 11:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pretendenti, kas vēlas iekļūt televīzijas šovā "X-faktors" ir ļoti dažādi un katrs izceļas ar savu "odziņu". To var teikt arī par rīdzīnieci Jevgēniju, kas šova žūriju pārsteidza ar saviem matiem, raksta skaties.lv.
Skaistās galvasrotas īpašniece nezina, kur slēpjas skaistu matu noslēpums, viņa vienkārši vairākos gados reizi dodas uz frizētavu un apgriež pašus galiņus, mazgā matus ar parastu šampūnu un neizmanto pat kondicionieri.

Kā Jevgēnija atklājusi portālam "skaties.lv", par skaistajiem matiem var pateikties tētim un mammai, kā nekā tieši viņu labie gēni snieguši tādu skaistumu. Skaistās galvasrotas īpašniece nezina, kur slēpjas skaistu matu noslēpums, viņa vienkārši vairākos gados reizi dodas uz frizētavu un apgriež pašus galiņus, mazgā matus ar parastu šampūnu un neizmanto pat kondicionieri.

”Kondicionieri un matu maskas nelietoju. Nekrāsoju matus, vienreiz dzīvē man ir bijuši nokrāsoti sarkani matu galiņi un tas arī ir viss. Ātri izmazgāju matus, nekad nepatērēju vairāk par desmit minūtēm, arī izžūst man viņi 10-15 minūšu laikā. Iesaku sievietēm nekrāsot matus, bet priecāties par savu patieso matu toni,” smaida Žeņa.

Bērnībā dziedātājai bijuši ļoti īsi mati, tik īsi, ka daudzi viņu jaukuši ar puisi. Mamma uzskatījusi, ka mati visu laiku jāgriež īsi, tad vēlāk tie augs dubultā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas