Ķengaragā šoferis sarīko tādu teātri, ka ierodas 4 policijas mašīnas, mediķi un ugunsdzēsēji

tautaruna.lv 16.augusts 2018, 12:15
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Trešdien Ķengargā kāds "Mercedes" auto īpašnieks gribējis apmānīt policistus, taču viss beidzās ar vairāku operatīvo dienestu ierašanos, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Par daudzu Ķengaraga iedzīvotāju apspriestāko notikumu kļuvusi kāda balta “Mercedes-Benz” vadītāja aizturēšana Maskavas ielā. Kādā mirklī apturēto auto ielenkušas ne tikai četras policijas ekipāžas, bet arī dakteri un pat glābšanas dienesta vīri.

Pēc ilgākas meklēšanas policistiem izdevies apturēt autovadītāju. Lūgts uzrādīt dokumentus un autovadītāja apliecību, šoferis sācis tēlot, ka viņam palicis slikti - aizvēris ciet acis un izliecies, kā bez dzīvības pazīmēm. Automašīnas durvis bija aizslēgtas. Tā kā policijas darbiniekiem nebija iespējams atvērt durvis un sniegt pirmo palīdzību, uz notikuma vietu izsaukti mediķi un ugunsdzēsēji.

Par lielu pārsteigumu tuvējo māju iedzīvotājiem un nejaušiem garāmgājējiem, dažu minūšu laikā notikuma vietā ieradušies vai visi operatīvie dienesti. Bet šoferis turpinājis nekustīgi snaust. Tā šis teātris turpinājies līdz glābšanas dienesti vīri jau ķērušies pie instrumentiem un stūrētājs sapratis, ka neviens no klātesošajiem negrasās atkāpties.

Vēlāk autovadītājs atzinis, ka lietojis alkoholiskos dzērienus.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas