Draugs atklāj, ko dzimšanas dienā no tēva vēlējusies saņemt Megana Mārkla

tautaruna.lv, Rita Lazda 13.augusts 2018, 20:21
 
Nieboer/PPE/SIPA/SCANPIX
Sestdien, 4.augustā, savu 37.dzimšanas dienu svinēja prinča Harija sieva, Saseksas hercogiene Megana Mārkla. Kāds viņas draugs, kurš vēlējies palikt anonīms medijiem atklājis, ko īpašajā dienā dāma vēlējusies saņemt no sava tēva.

Kopš maija, kad tika svinētas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas, Lielbritānijas mediji vairākkārt rakstījuši par saspīlējumu Saseksas hercogienes un viņas tēva Tomasa attiecībās. Viņš nav kautrējies nedz par naudu dzeltenās preses fotogrāfiem pārdot bildes, nedz intervijās stāstīt, ko, viņaprāt, jūt Megana, kura tagad kļuvusi par daļu no Lielbritānijas karaliskās ģimenes.

Viņa gribējusi, lai Tomass beidz visu klāstīt presei.

Kā izrādās, tad kāds tuvs Meganas draugs medijiem atklājis, ka visu skandālu dēļ Megana savā dzimšanas dienā no tēva vēlējusies saņemt pavisam vienkāršu dāvanu- viņa gribējusi, lai Tomass beidz visu klāstīt presei.

Jau vēstīts, ka vien neilgi pirms Meganas un prinča Harija kāzām tika paziņots, ka karalisko notikumu neapmeklēs Saseksas hercogienes tēvs Tomass, kurš it kā piedzīvojis sirdstrieku. Tiesa, vien neilgu brīdi pēc tam, kad publicētas šīs ziņas viņš manīts iepērkamies ātro uzkodu restorānā. Iespējamās slimības dēļ tēvs nav ieradies uz meitas kāzām, tāpēc viņu pie altāra veda Harija tēvs princis Čārlzs. Vienīgā Meganas ģimenes pārstāve kāzās bija viņas māte Dorija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas