Maira Brieža diēta - kā pāris nedēļu laikā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 20.jūlijs 2018, 15:07
 
F64
Latvijas bokseris Mairis Briedis atklāj, ka pirms katras cīņas nākas ievērot diētu, lai atbrīvotos no pāris kilogramiem ķermeņa svara, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Recepte esot ļoti vienkārša - smagi treniņi un diēta.

Mairis Briedis tievēšanas maratonu parasti sāk pāris nedēļas pirms cīņas, taču ir dzirdēts par amata brāļiem, kas no desmit kilogramiem atbrīvojas divu dienu laikā, latviešu bokseris gan to neatbalsta.

Recepte esot ļoti vienkārša - smagi treniņi un diēta. “No rīta es parasti ēdu putru, ātros ogļhidrātus, pusdienās rīsus ar vistu, svarīgi skatīties, ko tu ēd vakariņās, es ēdu salātus, bet ir jāskatās, ko tu dari, viss ir atkarīgs no sporta veida,” savā tievēšanas receptē dalījās Mairis Briedis.

Ēdienkarti Mairim palīdz sastādīt un kontrolēt treneris, protams, neiztikt arī bez mediķu padoma. Kā jau visiem, kas reiz ievērojuši diētu, arī profesionālam bokserim pirmās dienas ir grūtākās. Uz jautājumu, kad Mairis ēd to, kas viņam garšo, viņš atbildēja: “Man viss garšo, mums jābūt pateicīgiem Dievam, ka mums vispār ir, ko ēst, kas garšo, kas negaršo - tā ir jau ir mūsu izlaidība.”

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:51

Jaunākās diskusijas