Darba dēļ vīrietis 260 km garu pārgājienu pieveic rekordīsā laikā

Portāls nra.lv 16.jūlijs 2018, 17:21
 
Publicitātes foto
Iespaidīgs finiša laiks 262km pārgājienā gar Kurzemes krastu. "Gāju ātri, jo sauc uz darbu," atzīst pasākuma rekordists Juris Matkevics, kurš finišu sasniedza pārsteidzošā ātrumā - 49 stundās un vienā minūtē.
Man nebija laika iet nedēļu, jo man ir jāstrādā, tomēr ļoti vēlējos šo pasākumu, un tāpēc es gāju cik ātri vien varēju.

Juris Matkevics pārstāv Uno Group, un ir viens no pludmales pārgājiena "Kolka - Lietuva 262km" dalībniekiem.

Pārgājiena starts notika sestdien, 14. jūlijā, plkst. 10.00, un Juris finišā ir ieradies jau pirmdien, 16. jūlijā, plkst. 11.01.

Īpaši vērā ņemams ir tas, ka dalībnieki pārgājiena laikā nesaņem ūdeni un pārtiku, proti, par to ir jārūpējas pašiem, nesot visu mugursomā uz pleciem. Juris apgalvo, ka ir gulējis tikai nedaudz vairāk par vienu stundu, un galvenā viņa ātruma motivācija ir bijis ierobežotais laiks. "Man nebija laika iet nedēļu, jo man ir jāstrādā, tomēr ļoti vēlējos šo pasākumu, un tāpēc es gāju cik ātri vien varēju," stāsta pasākuma rekordists.

42 dalībnieki dodas no Kolkas raga pa pludmales krastu līdz pat Lietuvas robežai, ceļā apejot Ventspils, Pāvilostas un Liepājas ostas. Dalībniekiem tiek dotas septiņas pilnas dienas jeb 168 stundas, lai finišs tiktu ieskaitīts. Pašlaik jau septiņi dalībnieki ir izstājušies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas