Par godu Dziesmu svētkiem Instagram radītas tautiskas kustbildes

Portāls nra.lv 16.jūlijs 2018, 17:39
 
Publicitātes foto
Nav noslēpums, ka jau ilgāku laiku sociālās vietnes “Instagram” lietotājiem ir iespēja iemūžināt savas gaitas īsos video un foto stāstos jeb “storijos”, kurus vietne piedāvā papildināt gan ar tekstu un asprātīgām uzlīmēm, gan ar skaņu, tēmturiem un kustbildēm jeb GIFiem. Tiesa, līdz šim ”Instagram” lietotājiem radot savus “stāstus”, vajadzējis samierināties ar kustbildēm no ārzemju popkultūras apcirkņiem. Tādēļ, lai šīs sociālās vietnes lietotāji, gremdējoties atmiņās par Dziesmu un deju svētkiem, varētu izdaiļot “Instagram” notvertos mirkļus tautiskās noskaņās, Latvijas Mobilais Telefons radījis īpašu svētkiem veltītu Instagram kustbilžu sēriju.
Kopumā “Instagram” lietotājiem pieejamas 27 atraktīvas Dziesmu svētku kustbildes, ar kurām izdaiļot foto vai video stāstu.

Nozīmīgākajam Latvijas kultūras notikumam veltītajā kustbilžu sērijā iekļauta virkne Dziesmu un deju svētkiem raksturīgu elementu: diriģenta zizlis, tautas tērpa neatņemamā sastāvdaļa - sakta, vainadziņš, kā arī dažādas variācijas par tautudēla un tautumeitas tēmu.

Kopumā “Instagram” lietotājiem pieejamas 27 atraktīvas Dziesmu svētku kustbildes, ar kurām izdaiļot foto vai video stāstu.

Lai papildinātu savu Instagram “stāstu” ar kādu no tām, lietotājam GIF meklētājā jāievada teksts “LMT”. Tāpat kā pievienojot “Instagram” piedāvātās GIF, arī Dziesmu svētku kustbildēm var mainīt to izkārtojumu un lielumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas