Aculiecinieks par izbraucienu ar kuģīti: Krastmalā stāvošie metās bēgt

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 11.jūlijs 2018, 9:30
 
F64
Kāds vīrietis dalījies nepatīkamā pieredzē pēc izbrauciena ar kuģīti "Jelgava", kas attiet no 11.novembra krastmalas.

Pēc visa notikušā vīrietis saka, ka nekad vairs nebrauks ar kuģīti uz Jelgavu vai Liepāju.

"Nopirkām biļetes internetā, lai izbrauktu ar kuģi Jelgava plkst.11:00.
Plkst 11:00 uzkāpām uz tā, bet laiks tika nomainīts uz 11:15...ok, pasēdējām atnāca vēl cilvēki, bet cilvēks kapteiņa cepurē un netīrās biksēs sāka pa skaļruni teikt, ka reiss tomēr notiks 11:45 (krievu valodā, tad raustītā latviešu valodā un smieklīgā angļu valodā), pat nepienāca un neatvainojās. Beigu beigās mums lika pārkāpt uz blakus stāvošo kuģi Liepāja, kurš vēl bija drausmīgākā stāvoklī nekā Jelgava. Pie attiešanas no kuģa motora izpūtēja izpūtās zili dūmi, no kā visi krastamlā stāvošie cilvēki metās bēgt. Kad nācām no reisa, tad tieši no krasta atgāja Jelgava, kura ar saviem dūmiem, man šķiet, noīndēja visu, kas bija krastmalā un arī pie viņiem uz kuģa," iespaidos par braucienu ar kuģīti dalījās vīrietis.

Tikmēr komentāros kāds aculiecinieks dalījies ar fotogrāfiju, kurā iemūžinājis līdzīgu skatu, par kuru rakstīja iepriekš minētais vīrietis.

"Šodien tieši gājām uz krastmalu, lai izbrauktu ar šo kuģīti un ieraudzījām šo skatu - kuģis Liepāja. Kuģis ar Latvijas rakstu zīmēm, bet no latviešu valodas tur ne miņas. Interjers ir drausmīgs un salons smird pēc kaut kāda pelējuma," raksta komentētājs.

sudzibas.lv

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas