Medmāsa ar alkohola pudeli; pacientes sašutušas par redzēto klīnikā Cēsīs

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 27.jūnijs 2018, 18:50
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Cēsu medicīnas iestādē Līgo naktī pacientiem pavēries neikdienišķs skats - viņus sagaidīja medmāsa ar atkorķētu alkohola pudeli visu acu priekšā, vēstīja raidījums "Bez Tabu".


Kā atklāja slimnīcas apmeklētāja, "reģistratūrā sēdēja sieviete, kurai turpat priekšā bija atvērta, pusizdzerta alkohola pudele. Kad iegājām telpā, viņa to pat necentās paslēpt." Tas iemūžināts arī fotogrāfijā.

Cēsu klīnikas vadītāja Ingūna Liepa neslēpj pārsteigumu par aculiecinieka foto. Viņa atpazīst, ka tā ir viņas vadītās medicīnas iestādes uzņemšanas nodaļa, kurā redzama darbiniece ar atkorķētu vieglās ugunsdziras pudeli darba vietā.

Pati medmāsa skaidro, ka nekāda alkohola pudelē nav bijis, tas ir muļķīgs pārpratums.

"Mēs darbā bijā uztaisījušas zemeņu dzērienu ar laima sulu. Alkohola tur nebija! Es tajā dienā nepaņēmu līdzi savu dzeramo pudeli, šis trauks pagadījās pa ķērienam. Es atvainojos visiem, kuriem radīju priekšstatu, ka tiek lietots alkohols," skaidroja medmāsa.


Iestādes vadītāja raidījumam sola, ka darbiniece saņems stingru piezīmi un tiks izveiktas pārrunas, lai nekas tamlīdzīgs nekad vairs neatkārtotos.


Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas