Kā tas var būt? Vīrietis nopērk Dziesmu svētku koncerta biļeti ar neeksistējošu sēdvietu

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 5.jūnijs 2018, 11:08
 
F64
Pirms kāda laika iegādātajā biļetē uz koncerta "Zvaigžņu ceļā" ģenerālmēģinājumu vīrietis pamanījis, ka viņam norādītā sēdvieta nav atrodama vietu plānojumā, kas pieejams Dziesmu svētku mājaslapā, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Savukārt ģenerālmēģinājumā būs vairāk vietu skatītājiem, un Dziesmu svētku sabiedrisko attiecību vadītāja mierina, ka bez sēdvietas neviens nepaliks.

Tuvojoties Dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta “Zvaigžņu ceļā” ģenerālmēģinājumam, biļešu īpašnieks nolēmis apskatīt savas sēdvietas atrašanās vietu. Garu rindu izstāvējis, iegādājies četras biļetes 1-D sektorā, bet skatītāju zonas plānojumā tāda sektora nemaz nav, ne 1-D, ne 2-D.

Dziesmu un deju svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva norāda, ka sēdvietu plānā, ar kuru var iepazīties mājaslapā, ir redzams noslēguma koncerta izkārtojums. Savukārt ģenerālmēģinājumā būs vairāk vietu skatītājiem, un Dziesmu svētku sabiedrisko attiecību vadītāja mierina, ka bez sēdvietas neviens nepaliks. Divas nedēļas pirms gaidāmajiem pasākumiem notiks aktīva skatītāju informēšana.


“Pirmkārt, šajās te zonās (1-D un 2-D) tiks izvietotas skaņu pultis un dažādas ar tehnisko nodrošinājumu saistītas lietas. Otrkārt, noslēguma koncertā šajās zonās sēdēs mākslinieciskais personāls, piemēram, virsdiriģenti, virsvadītāji, savukārt ģenerālmēģinājumā viņi tur neatradīsies,” norāda Vasiļjeva.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:57

Jaunākās diskusijas