Sieviete ir pikta: Mani policisti soda, bet citus pārkāpējus klaji ignorē

Portāls nra.lv 18.aprīlis 2018, 19:35
 
Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency
Kristina facebook dalās ar savu pieredzi, komunikācijā ar diviem policistiem. Viņa ir šokēta par policista darba stilu un attieksmi.

Esmu vnk šokēta par mūsu Dobeles policistu (konkrēti divu inspektoru) darbu,attieksmi,saskarsmi un komunikāciju ar cilvēkiem!


Braucot ar automašīnu (a/m), aptur policists, nestādoties priekšā pajautā vadītāja apliec. un tehn.pasi, tad jautā, vai es zinot kādu a/m apgaismojumu esmu ieslēgusi? Atbildu, ka tuvās gaismas un miglas lukturus!


Seko atbilde vai nezinot, ka šādi nedrīkstot braukt diennakts gaišajā laikā, lai sēžu un gaidu,iešot sastādīt protokolu-rakstisko brīdinājumu!


Sēžu,gaidu...,tāda dusma,vai tad nevarēja mutiski brīdināt par tik mazsvarīgu pārkāpumu!


Sodītu labāk vadītājus, kuri tiešām pārkāpj noteikumus-brauc dzērumā,nelieto drošības jostas,rupji pārkāpj braukšanas ātrumu,utt...,bet te dēļ lukturiem!


Atnāk inspektors,atnes protokolu, liek pārlasīt un parakstīt! Parakstu!
Braucu prom pārdomu pilna!


Pretīm brauc 2 automašinas, ieslēgtas gaismas tieši kā manai a/m, tuvās gaismas un miglas lukturi, intereses pēc apgriežos un braucu aizmugurē šīm a/m,lai redzētu, vai arī šie auto vadītāji tiks sodīti!


Bet...,par izbrīnu šīs a/m pabrauc garām policijas auto, abi inspektori sēž mašīnā, neviens cits vadītājs nav apturēts!


Apstājos aiz policijas auto, piegāju pie inspektoriem, kuri sēž mašīnā, atverās logs, es pajautāju, kapēc esmu sliktāka par citiem šoferīšiem, ka tikko viņiem garām pabrauca 2 a/m ar ieslēgtām tuvajām gaismām un miglas lukturiem, ka intereses pēc braucu aiz šīm a/m, lai redzētu, vai šie šausmīgie likuma pārkāpēji arī tiks sodīti, bet viņus neapturējāt!


Viņa atbilde bija izsmeļoša,ka viņi neredzot, kas notiek aizmugurē! Teicu,tad jau mani arī varējāt brīdināt mutiski, pateicu,ka tā nav smuki, viņa atbilde mani šokēja, ka nav vairs krievu laiki, kad bija mutiskie brīdinājumi, vai gribu, lai man uzliek kādu 7eiro lielu sodu?


Biju šokā par šādu atbildi!
Njā, Dobeles policija nebeidz pārsteigt,ne velti cilvēki vēršās televīzijā,lai visi redz savus varoņus!
Un tie saucās cilvēki,kuriem jārāda priekšzīme citiem?,tālu līdz tam!
P.S.paldies par pārdomām jaunākajam inspektoram I.K,"raksta Kristina.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas