FOTO: Bērnu vēža skarbā realitāte: Vectēvs raud pie mirstošās mazulītes gultas

Portāls nra.lv 11.janvāris 2018, 17:42
 
Facebook.com/Ally Parker
Tikai mēnesi atpakaļ meitenīte priecājās par pirmssvētku laiku, taču neviens nevarēja paredzēt, ka drīz viņu uzveiks neārstējama slimība.
Onkoloģija - tas vienmēr ir baisi un sāpīgi, taču īpaši skumji paliek tad, kad ar šo slimību sirgst bērni. Tikai pirms mēneša 5 gadus vecā Brailīna Lohona ar nepacietību gaidīja Ziemassvētkus.

Facebook.com/Ally Parker

Taču dažas dienas pirms Ziemassvētkiem bērnam tika uzstādīta baisa diagnoze - smadzeņu tilta audzējs. Tā ir vēža bīstamākā forma, kuru nevar izārstēt. Brailīnas vecāki visiem spēkiem cīnijās par mazulītes dzīvību - caur "GoFundMe" viņiem izdevās savākt naudu eksperementālai ārstēšanai Meksikā, taču kamēr tika vākti visi nepieciešamie dokumenti, meitenes stāvoklis strauji pasliktinājās.

Facebook.com/Ally Parker

Izmisusī māte publicēja sociālajos tīklos bildi, kurā Brailīna guļ slimnīcas gultā, bet viņai blakus raud viņas vectēvs. Smagas slimības dēļ vīrietis vairs nespēj runāt, taču vārdi šajā situācija nemaz nav vajadzīgi.

Facebook.com/Ally Parker

"Šie divi ir vispēcīgākie cilvēki, ko esmu zinājusi. Mēs bijām pārliecināti, ka viņi nodzīvos ilgāk par mums visiem... Un, protams, nevarējām pat nodomāt, ka mana dārgā mazā Brailīna aizies pirmā," raksta māte Ellija.

Facebook.com/Ally Parker

"Iepriekšējais gads bija smags, taču grūti iedomāties, kas būs tālāk. Pēc dažām dienām būs manas meitiņas bēres. Pēc dažiem mēnešiem vai pat nedēļām man būs jāapglabā mans tētis. Abi mani varoņi ir aizgājuši," Ellija neslēpj emocijas.

Facebook.com/Ally Parker

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas