Vai bagātie arī raud?

Lelde Veinberga 10.augusts 2020, 19:33
 
Pixabay
Grozies, kā gribi - bēdas un traģēdijas cilvēkus nešķiro, esi bagāts vai nabags. Arī bagātajiem nelaime "nenāk brēkdama".

To pierāda nesenie (un nekad nebeidzamie) notikumi, jo, lai cik varam vīpsnāt, ka slavenajiem un turīgajiem jau problēmu nav, to ir tikpat, cik tev un vēl vairāk. Šeit noder teiciens: ja tev liekas, ka tev iet slikti, kādam iet vēl sliktāk.

Jo, kas gan varēja likt 23 gadus vecai "Netflix" zvaigznei izdarīt pašnāvību. Jā, viņa bija pārdzīvojusi smagu laiku savā bērnībā, bet bija drosmīga to pastāstīt tūkstošiem cilvēku visā pasaulē. Tāpat nesen no dzīves šķīrās rokenrola karaļa Elvisa Preslija mazdēls, kuram bija tikai 27 gadi. Viņš bijis ļoti līdzīgs savam vectēvam.

Ne velti aizvien skaļāk tiek runāts, ka jārūpējas ne tikai par cilvēka fizisko, bet arī garīgo veselību. Par to jārūpējas tikpat nopietni!

Protams, bagātie un slavenie arī iekrīt nelaimes, kuras paši ir radījuši. Piemēram, 56 gadus vecais Krievijas aktieris Mihails Jefremovs, kurš Maskavas centrā izraisīja traģisku avāriju, esot alkohola reibumā. Tagad viņš nezina, ko iesākt. Pat mēģinājis izdarīt pašnāvību. Šādas situācijās gan sabiedrībai viešas šaubas - vai slavenajiem nav iespējams izlocīties no nepatikšanām, kurās pat atņemta dzīvība nevainīgiem cilvēkiem? Tā patiesi ir lieta, kurā valda netaisnīgums. Pat nevajag būt slavenībai vai ietekmīgam uzņēmējam. Piemēram, esošs vai izbijis policists saņems tādu pašu sodu par to pašu noziegumu, kuru būs pastrādājis civilais?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:55

Jaunākās diskusijas