Kurām horoskopa zīmēm veicas ar naudu?

tautaruna.lv 22.maijs 2021, 10:42
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Pēc astrologu domām, dažu horoskopa zīmju pārstāvji ir apveltīti ar spēju piesaistīt naudu, raksta "rsute.ru".

Vērsis

Vērsis tiek uzskatīts par visveiksmīgāko zīmi naudas piesaistē.

Šī zodiaka zīme atrodas Venēras paspārnē, kas ir atbildīga par skaidru naudu kabatās. Astrologi uzskata, ka šīs zīmes pārstāvjiem ir sava veida naudas aura. Pat vissarežģītākajos laikos viņiem vienmēr izdodas izdzīvot un būt uzvarētājiem grūtās situācijās.

Mežāzis

Viņš nevar lepoties, ka nauda viņam nāk viegli. Bet fakts ir tāds, ka tā nāk stabili. Un tas viss, pateicoties šīs zīmes pārstāvju smagajam darbam, mērķtiecībai un organizētībai. Šīs zīmes izturība ir pārsteidzoša. Viņi var strādāt ilgu laiku, izstrādāt projektus, realizēt savas idejas, pilnībā aizmirstot par ēdienu un atpūtu.

Strēlnieks

Šīs horoskopa zīmes aizbildnis Jupiters nneļaus tiem darīt pāri. Tāpēc enerģiskajam Strēlniekam izdodas daudz sasniegt savā dzīvē. Viņa pašapziņa, centība dod iespēju nopelnīt pietiekami daudz naudas. Vienmēr gatavs palīdzēt, aizdot naudu. Tāpēc zvaigznes ir labvēlīgas Strēlniekiem.

Vēzis

Vēži vienmēr ir noraizējušies par savu finansiālo stāvokli. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji mēģina sevi pasargāt neparedzētu apstākļu gadījumā. Tādēļ ar saviem centieniem viņi mēģina veidot "drošības spilvenu" naudas ietaupījumu veidā. Vēzim nepatīk tērēt naudu izklaidēm un ceļojumiem. Viņam ir ļoti svarīgi pēc iespējas labāk aprīkot savu māju, ieguldīt peļņu nesošā biznesā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas