Traģēdija Kazaņā: 26 gadus veca skolotāja iet bojā, glābjot bērnu

tautaruna.lv 12.maijs 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Krievijā, Kazaņas skolā sarīkotajā apšaudē upuru sarakstā ir arī skolotāja Elvīra Ignatjeva, kura jūnijā gatavojās svinēt savu 26. dzimšanas dienu, ziņo eg.ru.
Liktenīgajā rītā skolotāja vadīja mācību stundu piektās klases skolēniem. Izdzirdot troksni, viņa izgāja gaitenī, kur viņai trāpīja lode.

TASS, atsaucoties uz savu avotu, atklāj, ka Ignatjeva mēģināja glābt vienu no skolēniem. To saka traģēdijas aculiecinieki.

Viņa atgrūda bērnu no šāvēja un nostājās viņam ceļā, tādējādi aizsedzot bērnu. Lode, kas viņai trāpīja, bija liktenīga.

Brīvajā laikā Elvīra rakstīja blogu, kurā stāstīja par savu dzīvi un to, kā viņa gūst dzīves baudu no vienkāršām lietām: no rīta pamostoties, ēdot gardas brokastis, pastaigājoties pa parku. Viņa mudināja savus sekotājus novērtēt katru dzīves mirkli un izbaudīt to, kas viņiem ir tagad, neko neatliekot uz rītdienu.

Kā vēstīts, apšaudē kādā no Kazaņas vidusskolām otrdien nogalināti 10 cilvēki, kuru vidū ir skolotāja un skolēni. Šāvējs - 19 gadus vecs puisis - ir aizturēts.

Vēl vairāk nekā 20 cilvēkiem bijusi nepieciešama mediķu palīdzība. Daļai no cietušajiem bijušas šautas brūces, bet citiem bija vērojams hronisku saslimšanu saasinājums.

Iepriekš tika ziņots, ka vismaz desmit cietušie nogādāti slimnīcā.

Divi no bojāgājušajiem skolēniem esot izlēkuši pa logu no trešā stāva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas